DIN KURV

Ingen varer i kurven.

Om Cs Vine

Mit navn er Christian.
Jeg har i mange år været forført af det fantastiske og fascinerede vinunivers.
Dette betød at jeg i slutningen af 2020 startede CS Vine.
CS Vine er skabt på passion og interesse for vin samt de oplevelser vin kan give.

Mit fokus er på mindre producenter fra Europa, primært Tyskland, Frankrig og Italien. Disse små producenter skaber alle unikke vine, som hver især afspejler netop det område og det terroir, hvor de kommer fra. Producenterne er nøje udvalgt, og alle har det til fælles, at deres vin dyrkes med respekt for det gode håndværk. Der importeres udelukkende kvalitetsvine fra producenter der sætter kvalitet og bæredygtighed i højsædet.

Jeg håber, du har lyst til at følge mig og min lille vinbiks.

God fornøjelse og skål!

Christian Schønberg