DIN KURV

Ingen varer i kurven.

WeinSchach

Weinschach består af Martina og Andreas Schachenhuber og blev startet i 2019.
Helt fra bunden – uden kælder, uden traktor men med lidenskab og frihed til at forfølge deres drøm! Friheden til bevidst at følge den vej, der føles rigtig for dem. Derfor producerer de kun single-vinyard, single-variety og single-vintage PetNat.

Der arbejdes efter en filosofi, hvor man er overbevist om, at naturen indeholder alt det, som en enestående vin har brug for. De er her kun for at ledsage, støtte og styrke udviklingen af vinene – så de kommer sikkert i mål.

Druerne høstes med maksimal karakter og finesse. Derefter skal vinen udvikle sig frit i falsken – udvikle sin fulde aroma og findes dens balance.

Målet er klart – PetNat  på niveau med de helt store mousserende vine. Lyder det vildt? Ja helt sikkert. Alligevel trives de to med det. For at opnå dette, skal der eksperimenteres. Alle muligheder skal undersøges. Grænser skal overskides og det betyder nogle gange, at man bliver slået tilbage til udgangspunktet.

Der arbejdes selvfølgelig økologisk (i overgang til biodynamisk). Alt foregår i hånden. Der er tale om sjove, indbydende, letdrikkelige vine – som giver lyst til et glas og måske endda en hel flaske mere.

De ejer i alt 1,5 ha vinmarker er spredt over hele Langenlois, og der produceres omkring 6.000 flasker om året.